Maak kennis met het ervaren team

Team

Benieuwd wie jou onder handen neemt als je bij ons een afspraak maakt of naar ons wordt doorverwezen? Ons team van ervaren fysiotherapeuten stelt zich graag aan je voor.

Lotte Janssen

In juli 2018 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd aan de HvA. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Vijfhoek.

Sinds augustus 2022 ben ik ook afgestudeerd als Master of Science Manueel Therapeut aan de SOMT. Hiermee ben ik een specialist in het onderzoeken en behandelen van klachten van de wervelkolom en gewrichten. Hierbij kunt u denken aan rug-, nek-, heup-, schouderklachten, maar ook aan hoofdpijn en duizeligheid.

Sinds eind 2022 zit ik ook in het Parkinson netwerk. Op woensdagmiddag verzorg ik samen met mijn collega de Parkinsongroepsles.

Ik houd zelf erg veel van sporten. Ik voetbal op het veld en in de zaal. Mijn passie voor sport, bewegen en werken met mensen, zorgen ervoor dat het werk mij zoveel plezier brengt.

BIG-nummer: 9924530504
Telefoon: 06-42457254

Rosanne Taams

In maart 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hoge school van Amsterdam. Na het opdoen van werkervaring bij Vijfhoek Fysiotherapie, ben ik in 2016 gestart met de Master of Science manuele therapie op de SOMT te Amersfoort. Waarna ik vervolgens in juni 2019 als manueel therapeut ben afgestudeerd. Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. De therapie is niet alleen geschikt voor klachten die gepaard gaan met pijn, maar ook met het slechter bewegen van een gewricht of gewrichten. Naast dat ik met veel plezier mensen van hun klachten af help , ben ik gek op sporten en doe ik daarom in mijn vrije tijd aan bootcamp en cardio crosstrainen.

BIG-nummer: 89919463104
Telefoon: 06-42457278

Astrid van Ormondt

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. De masterstudie kinderfysiotherapie ben ik in 2011 gestart en heb ik in 2015 succesvol afgerond. Sinds 2012 ben ik werkzaam in de praktijk Vijfhoek Fysiotherapie als kinderfysiotherapeut. Naast mijn werk als fysio maak ik graag lange reizen. Mijn hobby’s zijn voetballen en lekker koken voor familie en vrienden.

BIG-nummer: 59910770104
Telefoon: 06-13401116

Floor Meijer

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherpeut aan de HVA. Na een aantal korte waarnemingen kreeg ik een vaste baan in een patriculiere praktijk. Vervolgens ben ik in 2009 afgestudeerd aan de master kinderfysiotherapie van Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie ben ik gaan werken in een kinderpraktijk, waarna ik nog verschillende waarnemingen heb gedaan als zowel algemeen fysiotherapeut als kinderfysiotherapeut. Sinds 2010 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Vijfhoek fysiotherapie. Ik werk op verschillende locaties in de Zaanstreek, waaronder verschillende basisscholen. Daarnaast behandel ik zuigelingen aan huis. Het werken op de verschillende locaties maakt het werk erg afwisselend. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin en dans en sport ik graag.

BIG-nummer: 69063778504
Telefoon: 06-42457294

Monique Niesten

In 1994 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HvA. Sinds dat moment ben ik werkzaam in particuliere praktijken en sinds 2001 bij Vijfhoek Fysiotherapie. De afgelopen jaren heb ik me door het volgen van verschillende cursussen gespecialiseerd in het bekken- en bekkenbodemgebied, reuma/artrose, P(erifeer) A(rterieel) V(aatlijden), claudicatio en ouderen.

Zo help ik mensen met bekkeninstabiliteit, verzakkingsproblemen en incontinentieklachten en kinderen met plas- en poepproblemen.

Ook begeleid ik individueel of in een oefengroep mensen met reuma- en artroseklachten. Ik houd me bezig met fysiotherapie voor ouderen, waarvoor ik werkzaam ben in zorgcentrum Mennistenerf. Daarnaast help ik mensen met vaatproblemen in de benen (PAV / claudicatioklachten) en ben ik lid van Chronisch Zorgnet.

Ik ben getrouwd en heb geen kinderen. Mijn hobby’s zijn fietsen, spinnen en hardlopen.

Tevens houd ik van koken en van reizen, waarbij de fiets altijd mee gaat.

BIG-nummer: 69043276304
Telefoon: 06-42457267

Sandra Visser

Mijn naam is Sandra Visser. Ik ben geboren op 17 januari 1978. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sindsdien ben ik werkzaam bij Vijfhoek Fysiotherapie.

In de jaren na mijn opleiding heb ik me verdiept in het behandelen van spanningsklachten, zoals hyperventilatie en andere stress-gerelateerde klachten. Ook ben ik aangesloten bij Chronisch Zorgnet voor de specialisaties COPD en COVID. Verder ben ik als arbeidstherapeut werkzaam voor onder anderen de gemeente Zaanstad en doe werkplekonderzoeken op verschillende werkplekken waaronder het Gemeentehuis.

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Tennissen en skiën zijn mijn hobby’s.

BIG-nummer: 69055757404
Telefoon: 06-42457146

Saskia Boogaard

Sinds 1997 ben ik fysiotherapeut en vanaf 2008 ben ik ook geregistreerd als kinderfysio. Bij Vijfhoek Fysiotherapie werk ik sinds 2006, daarvoor werkte ik als bedrijfstherapeut en als fysiotherapeut in diverse particuliere praktijken. Op dinsdagmiddag werk ik samen met de logopediste van Vroeg Logopedie in Koog aan de Zaan. Op donderdag- en vrijdagmiddag werk ik in de praktijk in Zaandam. Daarnaast ben ik werkzaam op diverse scholen in de Zaanstreek en behandel ik kleine kinderen aan huis.

In de kinderfysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in:

  • Sensorische informatieverwerking
  • ToP-begeleiding: transmurale ontwikkelingsondersteuning voor prematuur geboren kinderen en hun ouders
  • Infant Mental Health consulent
  • Advies over het dragen van je kindje in een draagzak of draagdoek
  • Floorplay
  • Schrijfmotoriek
  • Syndroom van Down (BVK-opleidingsprogramma)
  • Kinderneuro-revalidatie (cerebrale parese)

Ik ben moeder van twee dochters. Mijn hobby’s zijn onder andere tennissen en Crossfit.

BIG-nummer: 69047386404
Telefoon: 06-45981198