MAAK KENNIS MET HET ervaren TEAM

Benieuwd wie jou onder handen neemt als je bij ons een afspraak maakt of naar ons wordt doorverwezen? Ons team van ervaren fysiotherapeuten stelt zich graag aan je voor.

Neem contact op

Lotte janssen

In juli 2018 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd aan de HvA. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Vijfhoek. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Daarnaast vervul ik administratieve taken voor de praktijk.

Ik heb mijn eindstage gelopen bij revalidatie centrum Reade in Amsterdam. Hierdoor heb ik nu ervaring in zowel de particuliere praktijk als de revalidatie.

Ik heb de cursus medical tape afgerond en daarnaast ben ik in september 2019 begonnen aan de opleiding Manuele therapie aan de SOMT Amersfoort.

Ik houd zelf erg veel van sporten. Ik voetbal op het veld en in de zaal. Mijn passie voor sport en werken met mensen zorgen ervoor dat het beroep fysiotherapeut mij zoveel plezier brengt. Ik kijk ernaar uit om een deel uit te gaan maken bij de weg naar herstel van de patiënten die ik zal gaan begeleiden !

BIG-nummer: 9924530504

ROSANNE TAAMS

In maart 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hoge school van Amsterdam. Na het opdoen van werkervaring bij Vijfhoek Fysiotherapie, ben ik in 2016 gestart met de Master of Science manuele therapie op de SOMT te Amersfoort. Waarna ik vervolgens in juni 2019 als manueel therapeut ben afgestudeerd. Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. De therapie is niet alleen geschikt voor klachten die gepaard gaan met pijn, maar ook met het slechter bewegen van een gewricht of gewrichten. Naast dat ik met veel plezier mensen van hun klachten af help , ben ik gek op sporten en doe ik daarom in mijn vrije tijd aan bootcamp en cardio crosstrainen.

BIG-nummer: 89919463104"


Astrid van Ormondt 

“In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. De masterstudie kinderfysiotherapie ben ik in 2011 gestart en heb ik in 2015 succesvol afgerond. Sinds 2012 ben ik werkzaam in de praktijk Vijfhoek Fysiotherapie als kinderfysiotherapeut. Naast mijn werk als fysio maak ik graag lange reizen. Mijn hobby’s zijn voetballen en lekker koken voor familie en vrienden.”

BIG-nummer: 59910770104

Eppo Janssen

“Sinds juni 1981 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, sinds 1983 werk ik in deze praktijk. Ik ben getrouwd en heb vier dochters. In de loop der jaren heb ik vele cursussen gevolgd, zoals sportfysiotherapie Cyriax en het bijstaan van patiënten met neurologische stoornissen. De laatste 10 jaar heb ik me naast de algemene fysiotherapie verdiept in bedrijfsfysiotherapie en de begeleiding van patiënten met de ziekte van Parkinson. Ik zie mensen met Parkinson in de praktijk of Aan Huis. Ook komen er op woensdagmiddag mensen met Parkinson in een groep trainen in een gymzaal naast onze praktijk in de Coniferenstraat. In mijn vrije tijd ben ik actief als tennisser.”

BIG-nummer: 49034012404

Floor Meijer

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherpeut aan de HVA. Na een aantal korte waarnemingen kreeg ik een vaste baan in een patriculiere praktijk. Vervolgens ben ik in 2009 afgestudeerd aan de master kinderfysiotherapie van Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn studie ben ik gaan werken in een kinderpraktijk, waarna ik nog verschillende waarnemingen heb gedaan als zowel algemeen fysiotherapeut als kinderfysiotherapeut. Sinds 2010 ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Vijfhoek fysiotherapie. Ik werk op verschillende locaties in de Zaanstreek, waaronder verschillende basisscholen. Daarnaast behandel ik zuigelingen aan huis. Het werken op de verschillende locaties maakt het werk erg afwisselend. In mijn vrije tijd onderneem ik graag activiteiten met mijn gezin en dans en sport ik graag.

BIG-nummer: 69063778504

Renate Christiaanse

"In maart 2017 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut bij de Hogeschool van Amsterdam. Meteen na mijn afstuderen werd ik aangenomen bij Vijfhoek Fysiotherapie. Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag waarbij ik wissel tussen de locaties in Vijfhoek en Poelenburg.

Begin 2018 ga ik de cursus “dry needling” volgen. Ik verwacht dit jaar nog meer cursussen te gaan volgen om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden.

Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut, sta ik drie keer in de week op het korfbal veld. Ook maak ik graag uitstapjes en vind ik het leuk om te bakken en te koken voor familie en vrienden."

BIG-nummer: 19922458604

Monique Niesten 

"In 1994 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HvA. Sinds dat moment ben ik werkzaam in particuliere praktijken en sinds 2001 bij Vijfhoek Fysiotherapie. De afgelopen jaren heb ik me door het volgen van verschillende cursussen gespecialiseerd in het bekken- en bekkenbodemgebied, reuma/artrose, claudicatio en ouderen. Zo help ik mensen met bekkeninstabiliteit, verzakkingsproblemen en incontinentieklachten. Ook begeleid ik een oefengroep van mensen met reuma- en artroseklachten en ben ik lid van het reumanetwerk Zaanstreek. Ik houd me bezig met fysiotherapie voor ouderen, waardoor ik werkzaam ben in zorgcentrum Mennistenerf. Daarnaast help ik mensen met vaatproblemen in de benen (claudicatioklachten) en ben ik lid van Claudicationet. In 2005 ben ik getrouwd en heb geen kinderen. Mijn hobby’s zijn fietsen, spinnen en hardlopen. Ik heb jarenlang gevoetbald, ga graag op wintersport en fietsreizen zijn een grote passie."

BIG-nummer: 69043276304

Sandra Visser

"In 2001 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HvA. Sindsdien ben ik werkzaam bij Vijfhoek Fysiotherapie. De jaren na mijn opleiding heb ik me verdiept in het behandelen van spanningsklachten zoals hyperventilatie en andere stressklachten. Ook behandel ik klachten met betrekking tot COPD en ben ik als arbeidstherapeut werkzaam voor de gemeente Zaanstad. Hiervoor doe ik onder meer werkplekonderzoeken op het gemeentehuis. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Mijn hobby’s zijn tennissen en skeeleren."

BIG-nummer: 69055757404

Saskia Boogaard

"Sinds 1997 ben ik fysiotherapeut en vanaf 2008 ben ik ook geregistreerd als kinderfysio. Bij Vijfhoek Fysiotherapie werk ik sinds 2006, daarvoor werkte ik als bedrijfstherapeut en als fysiotherapeut in diverse particuliere praktijken. Op dinsdag- en vrijdagmiddag werk ik in de praktijk in Zaandam, donderdagmiddag ben ik in de praktijk in Assendelft. Daarnaast ben ik werkzaam op diverse scholen in de Zaanstreek en behandel ik kleine kinderen aan huis.

In de kinderfysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in:

 Sensorische informatieverwerking
 ToP-begeleiding: transmurale ontwikkelingsondersteuning voor prematuur geboren kinderen  en hun ouders
 Schrijfmotoriek
 Syndroom van Down (BVK-opleidingsprogramma)
 Kinderneuro-revalidatie (cerebrale parese)


Ik ben moeder van twee dochters: Daniëlle en Maaike. Mijn hobby’s zijn onder andere tennissen en hardlopen. In het weekend vind ik het heerlijk om met mijn gezin te wandelen in het bos."

BIG-nummer: 69047386404

Vijfhoek Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie
Coniferenstraat 1 
1505 AN Zaandam 

 075 - 615 8519


 info@vijfhoekfysiotherapie.nl

Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie

Dodoneausstraat 22

1504 KJ Zaandam

 075-6166381

Kinderfysiotherapiepraktijk
Parkrijklaan 121B
1567 HD Assendelft
075-6158519

Fysiotherapie & Kinderfysiotherapie

Parkzicht 47

1541 JZ  Koog a/d Zaan

075-6226098